Målar lite ba

LADIES NIGHT YESTERDAY

Åå hade världens mysigaste dag igår med mina favoriter! Ni tjejer är bara för bra. Åkte och mötte dessa puddingar på backaplan igår så köpte vi massa gott och åkte senare hit satt ute på min altan åt massa gott spela gitarr sjung, sen ska det självklart börja spö renga så vi gick in och satte oss på mitt golv mys! Vi fick iallafall ett kvällsdopp mitt i natten.

Q/A

Tänkte svara på 2 frågor som jag faktiskt är väldigt sen med men aja her you go!
ANSWERS
 
1. Ja självklart kan jag göra det ska snart duscha och sen gå ut så då kan jag fixa bild på det!
 
2. Jag gjorde inget märkvärdigt med min desgin byte bara färg på bakrunden flytade bara (om, sneaste inlägg) osv till vänster och byte header bild sen klart! Vill ni veta mer nogrant hur jag gjorde kan jag självklart fixa det också!

Awesome day yesterday

True that

Blogg.se

Måste säga att blogg.se appen SUUUUUGER!!!!! Har gjort massa inlägg men det går inte att publicera blir sååååå suuuuuuur.

At tjörn

Kan inte fatta att vädret har blivit såhär bajs på bara en dag när vi hade det så himla fint! Åå vad tråkigt helt seriöst vad ska man nu göra? Tror jag ska åka hem eftersom syrran är hemma men finns inget att göra hemma heller haha hud va jag är depp idag haha.. Bilder från första dagens kvällsdop.

Tjörn next

Om my way to Tjörn! Ja då var det dags att åka ut igen ska bli härligt! Imorgon ska jag även till stallet tidigt på morgonen saknar hästarna så! Har med mig datorn så om Internetet fungerar som det ska bloggar jag där ifrån! Fick en kommentar om hur jag gjorde om min design så tänkte att jag skulle visa hur jag gjorde om datorn fungerar, ttyl love y'all!

godnatt

Dagen har varit upp och ner men det slutade iallfall jätte bra! Imorgon ska jag inte till frölunda torg och köpa en jacka av en tjej där finally! wellwell inte sovit något på ett dygn nu så ska gå och lägga mej nu sjukt trött! Fan att man är singel hade inte varit helt fel att ha en pojke att gosa med nu på kvällarna! Aja no boys no cry eller vad ska man säga?

Kroatien - träningsläger

3 bilder från kroatien 2012 bilder av SofiaJohansson klicka in på hennes grymme blogg!
Ser ni vem som är jag hihi?
 

cupcakes

Bakar cupcakes till släkten som snart kommer för att fira min 15 års dag woho. Denna dagen har varit bajs haha olyckligt nog aja den kanske förbättras nu mot kvällen löve to y'all!
before
after

Happy b-day to me

Idag är det den bästa dagen på hela året förutom julafton då! 25 juli 1997 föddes världens bästa människa à la Hanna Elin Rylander jao!

7 minuter kvar

SOLSOLSOL

Åå vilken härlig dag även fast jag har varit inne hela dagen och "pluggat" typ hehe. Imorgon fyller lilla jag år å va kul!! Iallafal tar körkort imon nervös som fean! Njut av lite sommarbilder sålänge.

HOME SWEET HOME

Ne nu ska jag sova natti! 
MY HOUSE
       |
      V

Lucky

I’m lucky I’m in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we’re in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday


Dagen har varit skit chill åkte hem till Ida sjöng lite och kollade på film riktigt mysigt med mina änglar! Kommentera gärna lite bra låtar som jag kan lägga till i min spotify lista den börjar bli tom på bra låtar..

 

 

5 sanningar

  1. Jag lyssnar på olka musik med olika kompisar fast min favorit är balader
  2. Jag har blivit sviken av min fd bästavänn jätte många gånger på senaste tiden och varit jätte ledsen av det.
  3. Jag älskar att sjunga och spela instrumment!
  4. Jag blir ofta sur på min föräldrar om jag inte får som jag vill.. haha
  5. Jag kan bli helt tokig i en kille av att bara se han på bild haha.. dock håller jag aldrig på med killar längre!
 

Jason Mraz - I Won't Give Up

 

Ner till taklök

Drar mig neråt mot taklök nu och träffas idioterna, har inte ens tagit på mej kläder men jaja! Har blivit kär i Edward i Prettywoman ååå va snygg han är!

Hemma från stallet

I LOVE MAY LAJF, 3 dagar kvar till min födelsedag woho!

Sov dags

Ligger i sängen nu, fortfarande på Tjörn denna dagen har varit riktigt bra!! Började med att jag försov mej skulle egentligen kolla gothia finaler med Lydia men sen ringde min faster och undrade om jag ville ut till Tjörn sen när vi kommit dit var vi vid stranden så träffade en dam där som äger ett stal lite längre upp där dom har massa hästar så skickade dom upp och dit så fick vi rida, ååh va härligt det var så himla längesen nu! Funderar ju på att skaffa foderhäst med min vän Ida ser fram emot detta jätte mycket ne nu måste jag blunda ska upp tidigt imorgon och träffa olivia som är i min ålder och ut och rida. Vi hörs imorgon ska försöka få några bilder också! Dick iPhone bilder..

Svar: sorry för dålig uppdatering

Svar: Appen heter gothia cup, dock rätt värdelös att ladda ner nu när gothia är över. Puss! Som ni kanske märkt så är allt en stor röra eftersom jag inte har tillgång till dator aja thats life. För ett som inte vet så har http://blogg.se">blogg.se uppdaterats så jag kan svara på era kommentarer i kommentarsfältet så om ni kommenterat något kan ni bara klicka där igen och se efter ifall jag har svarat, bra va! Om ni vill att jag ska svara i ett inlägg får ni gärna skriva "svara gärna i ett inlägg" eller något liknande!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2412033/images/2012/pic_500b1d53e087c32eab001304.jpg" class="image">

Svar på kommentar ang shopping

Svar: Dom är köpta på GinaTricot för 400:-

At tjörn

Uppdateringen blir förmodligen låg idag..

shopping

Det är bara att fråga i en kommentar vart det är köpt och hur mycket det kostar om ni undrar så svarar jag direkt!

OUTFIT

Drar ner för att träffa Lydia och Ida nu! Följ mig på instagram där jag uppdaterar varje dag -> hhannarylander
Tunika från Flash
Jeans från GinaTricot

Invigningens outfit

Min mobil har krånglat så har inte kunnat lägga upp detta försen nu tyvärr.

Kör igång med något nytt!

Ja nu kör vi, något nytt och roligt att läsa ska börja med lite såna grejer delvis för att jag tycker det är roligt plus det blir roligare att klicka in här på bloggen då! Vad tycker ni ge gärna förslag på vad jag ska skriva om och ge förslag på hissar och dissar som ni tycker vem vet jag kanske tycker likadant!
WELL WELL, LET´S DO THIS!
  • Primeboots det är verkligen hur snyggt som helst! Jag bara älskar dom speciellt dom med nitar mh love! 
  • Vita Jeans det är verkligen läckert och är snyggt till allt och på alla, tycker det ser så stilrent när folk går runt i det. Dock har jag inte inhandlat några själv, har inte hittat riktigt det sköna matrialet som jag är ute efter!
  • Instagram det är så sjukt mycket bättre än fb, kanske delvis för att facebook är förstört av massa like this if you.. blabla + gillar mer foton än massa ointressanta statusar!
  • Facebook det är så himla trååååååkigt, har bara kvar det för att ha kontakt med folk via chatten..
  • Starbuck är så himla överskattat, fattar inte grejen med att det var så himla många som ville ha starbucks till sverige? Nä jag håller mej hellre till espressohouse 
  • Ginatricot, fast detta är faktiskt en hiss och en diss jag tycker att gina har super snygga kläder men alla har dom så att alla i hela sverige går ju fan runt i samma kläder! Dåligt matrial är det också. Dock älskar jag gina jeansen det är dom bästa jeansen jag har haft och köpte faktiskt 2 par till mej själv idag!

Sorry för dålig uppdatering

Men nu har gothia börjat!!! Vi spelade första matchen idag och vann med 4-0 grymt! Imorgon spelar vi på grimbo kl 13:00 kom och kolla vetja!

Dagens outfit

Enkelt till detta vädret..

FREDAG DEN 13

Det är mycket nu

Sätter mej med gitarren en stund för att rensa tankar, hörs snart

BK HÄCKEN VS TUVE IF

Och det är vinnst fyfan va underbart! 4 dagar om jag räknat rätt tar vi vinst mot tuve med 5-1, den är ju inte helt fel! Nu ska jag få i mig lite mat och får se vad man hittar på ikväll, talk to you later bye!

Sitter helt rätt nu på kvällskvisten

Moppe kurs nr 2

Varit på moppe kursen del 2 idag eller aa enligt mig är det del 2 haha först är det ju teori sen upp körning sen prov! Det gick faktiskt skit bra tycker jag och min ledare var super!! Hur jag såg ut idag ->

test

.

On My Way Home

På väg hem från tjörn nu tänkte dra igång med nån dag grej känner att blogg torkan redan börja komma lite granna!

Rensar tankar

Rensar tankarna på båten med mina favoriter!

Hey, hey baby

Hello guys, finally funkar blogg.se appen LOVE! Nu blir det bättre updatering. Är på Tjörn just nu för att fira min fina farmor, då kommer kusinerna som är helt galna så det blir nog ett antal bilder tagna wopwop stay tuned! How I look today yeah!

END

Då var det slut på det roliga och nu fortsätter det tråkiga livet.. haha låter som ett emo. Ne men nu ska jag sätta igång med moppe kursen så jag blir klar nån gång!

PARTILLE CUP

No bloggning pågrund av partille cup som jag spelar med mitt grymme lag! Ska försöka fixa så att det går att jag kan blogga med mobilen.. eller?????

IM FUCKING HOME!

Känns hur bra som helst fast ändå jätte hemskt att vara hemma igen! Men imorgon börjar Partillecup taggad som fan första gången F-97 är med, det ska köttas!!
Bild lånad av Emelie på Albina mej och Fanny i croatia!

RSS 2.0