Q/A

Well hello there snygga tjejen! asså din stil har ju blivit så frän! Dras te typ alla dina byxor, vart har du köpt ina fina gröna byxor?? puss påre fina vän!!
Oh well hello there, stop it you! tack min älskling! dom är köpta på Gina skynda dej dom kanske finns kvar i affärn!
 
vart kommer byxorna ifrån? :)
Från Gina!

Som ni kanske har märkt så köper jag nästan alla mina jeans på gina tycker att dom är super bra och skit sköna och snygga!! Dock har jag några G-star jeans osv som självklart inte är därifrån!

nerver use someone to move on

 Jag suger på detta helt seriöst sämt uppadering i hela världen? Aja bild på min outfit kommer sen och yadayada. Eftersom uppdateringen har varit bajs och jag och Ida hade tråkigt på studieverkstam så spran vi ner till aulan och spela lite!

Bild bomb

Shake it up

Old outfits redigerade i instagram följ mig där förresten -> hhannarylander

nice and simple i höst

lavilavi, and yes I do this collections by myself.

Skinny love

Ligger i sängen och pluggar lite vill ligga före alla i klassen och har ändå inget bättre för mej, idag är det ingen träning för min del trist som fan! Favvo musiken är på och nu är det bara att fortsätta, ttyl !

Q/A

Nej va sött!
Tack så jätte mycket :)

tamara - så himla fin hannis
Tack vännen du är!

Åh va fin skjorta och fina byxor vart har du köpt allt och hur mycket kosta det!! Tacksam för svar
 Tack så mycket, både plaggen är köpta på gina skjortan för 200 och byxorna för 500! (byxorna heter Anna boyfriend)
Sorry, gillar din stil men det där skärpet är inte särskilt fint & du använder det till allt..
Haha tack antar jag? Men sorry tänker inte sluta använda skärpet för det becouse i love it!

Mikaela - Hej där Anonym inte för att vara sån men vem fan är du? Kommentera med namn om du har något negativt att säga och stå för det istället kanske? If you don't like it well, don't fucking look. Btw syrran, du är ursnygg i allt och tyvärr vet du det också!
Världens bästa syster i hela världen älskar dej!

omg vad fin Due ! kan inte du lägga upp sånna här dagens outfit typ varje dag? hade vart jätte kul! älskar din blogg Hannah fortsätt med ditt bra jobb! btw din moppe e skiiiitseg hahahahahh peace /deduuuu
Omg rossiboy haha du är så mobbad va? Och du vet att jag inte stavas med h på slutet mobboffer, min moppe kör ifrån din hela tiden vara seg?! haha lav ju pudding! ;)
 
Skitsnygg jacka! :)
Tack!
 

Well hello there

I'm out

Går och lägger mej nu har varit en lång dag och jag behöver min sömn! Imorgon blir det skol start kl 8 så upp tidigt blir det! Tänkte svara på lite kommentarer imorgon och kanske något annat kul stay tuned eller hur det nu stavas hehe.

todays

klänning från veromoda och svart tröja från rut m.fl.

dagens outfit

i'm chuck bass

Clothes-fashion-flowers-nostalgic-sweater-favim.com-420546_large224265256414111318_mhl6tvbs_c_largeAl1_large

Oh dear lord

Byte om precis när jag kom hem kändes riktigt skönt att komma ur dom fina.. kläderna! well this is what I look like now, better?

Skogs outfit

Haha världens fulaste outfit men det får gå när man ska vara i skogen.

samma rubrik

Känner att det blir samma rubrik om och om igen, hemma från träning yadayada.
Aja nu är jag hemma från träningen sjukt skönt, mamma ska göra gröt till mej sen ska jag lägga mej och läsa en bok och sen somna. Imorgon är det Toleredsdagen och eftersom vi är 9:or ska vi ta hand om massa stationer för 8:orna och 7:orna i lag E roligt.. Dagen blir iallafall kort men nu kallar duschen på mej hadhad.
laav ju friendo!

HOMIE

Kollat på lite tv och jobbat lite i englska boken bara för att, haha väldigt olikt mig men det var roligt? eller haha. Väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan äta för ikväll blir det ett 2 timmars pass!

Q/A - outfit

kan inte du lägga in dagens outfit bilder så ofta du kan? Helst varje dag, tycker du har jättefin och lite speciell stil skulle vara jättekul!

Visst kan jag försöka göra det lovar inte för är så stressad på morgonen och tack så jätte mycket gullig du är!Hade dock lockigt hår men det regna när jag åkte hem så det blev helt förstört. Puss

(fula iPhone bilder)

 

Sova

Sovit hela dagen typ, eller aa okej jag var ju i skola men efter det god jag i soffan. Aja ska kolla på nån film med mamma sen går jag och lägger mig i sägen så skönt. Men ny börjar set chao!

träning

Kom nyss hem från ett långt två timmars pass och GUD va det känns i benan att vi har börjat igen! Det är så skönt att komma ut på planen för man glömer allt i sin omgivning all skitt verkligen allt!

Q/A

Fråga: Kan du lägga ut en bild hur du har flätorna för det blir alltid så fint på dig för hela håret blir vågigt, please? Svar: visst kan jag det, detta inlägget kommer säker bli funkar när det väl postats på bloggen men aja. Min mamma gör min flätor men jag vet inte om du menar när jag har som på dom bilderna när jag och Adriana hade fotodag eller så jag oftast har? Om det var som när jag var med adri så gör jag bara två flätor rakt ner annars gör jag det like this: (förlåt för hemska iPhone bilder)

onödig fakta

  • Rekord i armhävningar på en dag är 46.001.
  • Naglarna växter snabbare under vintern.
  • För att förbränna en M&M godis måste du promenera längden av en fotbollsplan.
  • Rökare äter mer socker än ickerökare.
  • Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid 6 års åldern.
  • Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.
  • Den genomsnittliga 18-åringen har sett 26000 mord på TV.
  • Människor och delfiner ör de enda djur som har sex för nöjes skull.

Funny pics

Hemma från träningen

Kom nyss hem från träningen gud va underbart det känndes att svettas och bara träna tills man dör, det var ju så sjukt längesen jag ens sprang! Ska hoppa in i duschen nu sen ska mamma göra flätor i mitt hår och sen blir det sängen. Jusste ramlade med moppen i morse i regnat så skar upp min hand och chelsie skar upp sin armbåge, smarta jag!!
 

School tomorrow

Skolan börjar imorgon och det betyder SOVA fixat iordning alla böcker och lagt fram kläder så imorgon blir det första dagen i skolan som en 9:års elev exde! Kommer bli.. haha jag vet faktiskt inte hoppas på kul iallafall! Men nu ska jag sätta på en film eller något och sedan sova för det blir att dra sig till ida runt kvart i 10 då jag börjar skolan 12!

Q/A

är det hårförlängningar eller ditt riktiga hår?
Det är nailhair.
 
 
de är helt sjukt hur fin du är, både med och utan smink. älskar din stil också, du har perfekt kropp och  allt möjligt!!!  
Haha tror inte ni fatttar hur glad jag blir av dessa sorters kommentarer, tack så jätte mycket uppskatar det verkligen! puss på dej.
 
 
kan du inte lägga in en bild där du har det & västen på?
Tog bara en dock var det bakifrån så man ser inte så mycket?
         
 
 Bästa bloggen eveeeeeeeer! Loveu.
Taaack så mycket, puss!

John Lennon - Imagine

Well hello there, Adriana har nyss åkt hem om nyss menas med 2 timmarsen? Haha körde ner henne till backaplan där vi tog en glass och sen drog hon och träffa sin syster och mamma. Dagen har spenderats ute och tagit massa kort (se inlägget innan http://hannarylander.blogg.se/2012/august/fotoshot.html) Mamma och pappa håller på med maten så antar att det snart blir middag lite väl sent idag haha. Har hittat en tröja jag verkligen vill ha så får se om jag klickar hem den lite senare, bye!
(http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8)

photoshoot

Godnight

Nu blir det lägg dags för mej och padri eftersom hon sover här inatt mysmys. Ingen ide att berätta om min dag för den var inte direkt intressant wellwell nu blir det att sovaaaaa.

NY DUSCHAD

Ny duschad och fräsch nice! Kom precis ut från duschen och la i mitt värme skydd i håret, ska gå och föna det alldesls stax om det stavas så haha? What do I know. Vet fortfarande inte vad jag ska göra idag då det självklart ska börja regna suck. Vet inte ens vad jag ska ha på mig gud va jobbigt det blev haha. Kom gärna med tips om vad ni vill läsa om det uppskatas verkligen!
Mitt värme skydd ser verkligen inte trevligt ut asså..
 
 

Släktkalas

Well hello there, erkänn har min uppdatering varit grym? Känner mej skit bra! Ne men jag har mina anledningar har ju pluggat till moppe kortet och faktiskt klarat det opererat mig och yada yada. Men nu är jag tillbaka och ska försöka hålla en hyfsat bra uppdatering om jag ens har en susning om vad det är haha. Denna dagen ska jag iallafall åka på släktkalas till min lilla kusin som ska fylla 2 år. Sen får jag se vad jag hittar på drar nog ut med moppen och träffar vänner!

I'll be back tomorrow

♥mys♥

Myser alldeles för mig själv det funkar det också, tänker iallafall inte sitta och berätta om min dag för den.. eller ja vem bryr sig hahaha.
Lite mys bilder, ba så

Fredag - outfit

I WANT THIS SHIT

Lucy Bikini Set Pink  i gruppen Badmode hos Style by Tyra AB (SAN59r)
Bow Bikini Set Purple i gruppen Badmode hos Style by Tyra AB (SAN58r)

maränger

Bakade lite förut blev dom inte läckra!

Tipsar

Plattar du håret mycket eller kanske lockar det? Får du vita toppar pågrund av att dom bräns? Att håret slits så mycket att det ramlar av eller går i bitar? Guess what jag har köpt världens bästa lösning OROFLUIDO rekomenderas STOOOOOOOOOOOOOOOORT!
love y'all
 

Salon Victor

Var hos frisören igår och klippte bort allt det slitna känns så himla skönt nu! Fast är inte riktigt klar färgade det också fast det syns inte på bilden men den 17 händer det lite mer? guess what?

I'm back

Jag är tillbaka, har haft så mycket att göra enligt mej själv haha. Under tiden har jag och Ida hunnit klippa Lydias hår hahha och varit hos frissan jag själv!
Before:
After:

grillkväll med tjejerna

Handboll på tv:n nu efter det kommer Ida och Lydia dom två idiotmusketörerna bara för att jag vet att ni kommer läsa detta hihi. Iallafall så ska vi grilla och snacka lite antar jag, lav y'all.
bilder från igår

Dop

Är på dop i Kungälv nu pga min kusinvitamin döps idag. Kan inte fatta egentligen vad som är meningen med att döpas men aja, har aldrig varit något stort fan av dop men det går la an ibland.

college

Kollade igenom min dator och hittade en bild där det stog COLLEGE och där hittaed jag alla mina gamla college hahhaha det var så rolig och jag hade ju ändå stil, hade själv lätt kunna sätta på mig något av det där just nu och storsa runt på gatorna i lav it!

MY TO DO LIST

q/a

  1. Bältet är köpt från tro det eller ej ullared, detta året har dom haft förvånadsvärt mycket fina grejer!
  2. Det är ingen tavla utan det är tapet men den är köpt på Hombach, tack så mycket!

godmorgon

Vaknade för några timmar sen faktiskt men ska inte försen nu gå ut och sola lite hihi, ska plugga röven av mig idag om jag inte hittar på något annat.. Iallafall lite bilder jag tog nyss.

hissar/dissar

Dissar slitet hår det är så himla äckligt, mitt hår jusst nu är super slitet och jag mår dåligt varje dag över det!

Oslittet hår såklart? Ska klippa mig på tisdag förmodligen och då ska allt slitet bort ska bli så jävla skönt!!!

Os handboll

Kollar handboll med familjen, fu va grymma dom var i början och nu tappat såhär mycket sjukt synd! Kim är iallafall hjälten i denna match ännu en gång tycker jag!!

godmorgon eller godförmiddag?

Vaknade vid halv 1 idag pga JOSEFINE MALMROS väckte mig.. Har klätt på mig och ska sätta mig och äta frukost och läsa lite sammtidigt, idag blir det en lång dag massa plugg och ska även in till stan för att kolla upp en grej, är lite smått irriterad för det har varit en stor jävla fluga som hållt mig uppe hela natten ååh. Aja idag är det Jossans födelsedag så stort grattis till henne! Hurra hurra hurra hurra!

gjort om i mitt rum

Äntligen är det klart! Tagit 2 dagar att fixa det men det var det värt!!
From this..
To this..
To this..
TO THIS..

SÅHÄR SER JACKAN UT PÅ

Väldigt dåliga bilder pga jag var stressad + skulle inte ha på mej den eftersom det regnade..

Hur jag fixade min design

Japp då var det så att det var dags att visa hur jag gjorde min design lite tydligare.
  1. Om ni inte ser vad det står så kan ni läsa här: Först väljer du denna designen som jag ringat in för att det ska bli enklare att komma igång.
 
    2. Sedan klipper du bort denna delen och klistrar in denna som jag skriver här under bilden. 
         /**Entry headers **/

/** Entry headers **/
h3 {
font-family: georgia, tahoma,Helvetica, sans-serif;
font-size: 24px;
font-weight:normal;
padding:1px 5px 0px 5px;
color: #000000;
margin: 0px 0px 0px;
text-transform: uppercase;
text-align:center;
margin: 0px 10px 0px 10px;
}

  3.

Hoppas detta hjälpte lite iallafall, puss!

 

RSS 2.0